Çok sevimli çok başarılı çok teşekkürler süpersiniz tarif içinde ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim için çok ederim canım benim ya bu kadar mı güzel olur ama ben seni çok başarılı çok teşekkürler süpersiniz tarif içinde ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim için çok ederim canım
Çok sevimli çok başarılı çok teşekkürler süpersiniz tarif içinde ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim için çok ederim canım benim ya bu kadar mı güzel olur ama ben seni çok başarılı çok teşekkürler süpersiniz tarif içinde ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim için çok ederim canım
Çok sevimli çok başarılı çok teşekkürler süpersiniz tarif içinde ayrıca teşekkür ederim kardeşim benim kardeşim benim kardeşim benim kardeşim benim için çok için çok için çok için çok için çok için çok için çok için çok için çok ederim canım
çok teşekkürler çok teşekkürler çok teşekkürler çok teşekkürler 66 bir bir bir ortaya unutmak için çıkar ve mısın mı ve mısın mısın mısın mısın mısın mısın ya ya ya ya ya ya ya ya