I've been stitching Paris since almost 2 month. I do it from the original kit, it was a present from my friend. I stitching it from both pattern because the colorful is better visible for me. I have some problems with the amount of the threads. I'm at the half of the picture but 5 colors had to be make up.
2016-11-14 19:57
Köszönöm! Sajnos nem fejeztem be eddig.
Szia Kriszti ! Annyira nem értem, hogy mi a baj.... én már két éve készítek egy nagyobb szabású képet FG-P003... Szóval kitartást, mert nagyon szép lesz, ha elkészülsz vele !! Üdv :P
Jaja, néha nem árt hamarabb elkészíthetőt is választani... most az munkahelyre ingázás miatt örülök, ha ezzel az eggyel haladok ! Na, majd töltögesd a többi képet is, amivel elkészülsz ! Puszi :*
Post time 2016-11-26 00:21
Szia Kriszti ! Annyira nem értem, hogy mi a baj.... én már két éve készítek egy nagyobb szabású képet FG-P003... Szóval kitartást, mert nagyon szép lesz, ha elkészülsz vele !! Üdv
DetailsReply
Post time 2016-11-19 18:29
I've learned french for over 7 years at school, but I don't know very much about it and speaking is very hard, so we do it in english!!!!!
Post time 2015-4-4 21:41
Looks great already! Thanks for showing. Enjoy finishing it.
(And if the threads aren't enough and you have an original kit, you can always contact the company, they'll send you what you're short).