Gurumiler Dünyası - Şifanur Uzun - Ayca Doll
Edited by mammytenkle at 2023-10-9 21:00.
static/image/common/user_online.gif VodoleyO static/image/common/clock.gif 2024-2-24 13:51
Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit.... ...
Bu kişi, benim adımı ve İnstagram hesabımı kullanarak ,dolandırıcılık yapıyor. hem benim adımı, hesabımı kullanarak hem de ücretli tariflerimi, benmişim gibi satarak suç işliyor. Lütfen itimat etmeyin .
şikayet ediniz. Yoksa siz de suça ortak olursunuz. static/image/common/user_online.gif nesecu17 static/image/common/clock.gif 2023-10-20 13:52
Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit.... ...
Bu kişi, benim adımı ve İnstagram hesabımı kullanarak ,dolandırıcılık yapıyor. hem benim adımı, hesabımı kullanarak hem de ücretli tariflerimi, benmişim gibi satarak suç işliyor. Lütfen itimat etmeyin .
Suça ortak olmamak için, lütfen şikayet ediniz. static/image/common/user_online.gif Tatyanamiguru static/image/common/clock.gif 2023-10-15 06:38
¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*• •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸
**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡ ...
Bu kişi, benim adım ve İnstagram hesabımı kullanarak,dolandırıcılık yapıyor. hem benim adımı, hesabımı kullanarak hem de açıklanmış açıklamaları, benmişim gibi satarak suç işliyor. Lütfen itmeyin.
Suçun ortak olmaması için lütfen şikayette bulununuz. ¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*• •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸
**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**
Thank you very much for sharing
**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**
¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*• •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸
Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit.....
Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyou for sharing ꧁☆ ♡ ☠︎ Thanks so much for sharing ☠︎ ♡ ☆꧂ Very beautiful Paylaşım için teşekkürler Thank you for sharing !
Спасибо, что поделились ! ꧁¸.•*¨☠︎`*•..¸✿ Thanks so much! ✿¸.•*¨☠︎`*•..¸꧂ Thank you so much. ▂╱▔▔╲╱▔▔▔▔╲╱▔▔╲▂
╲┈▔╲┊╭╮┈┈╭╮┊╱▔┈╱
┊▔╲╱▏┈╱▔▔╲┈▕╲╱▔┊
┊┊┊┃┈┈▏┃┃▕┈┈┃┊┊┊
┊┊┊▏╲┈╲▂▂╱┈╱▕┊┊┊
Thank you for sharing