Array ( [1] => Array ( [pid] => 39641728 [fid] => 319 [tid] => 572142 [first] => 1 [author] => Acemi Amigurumi [authorid] => 285044 [subject] => Görevler ve Ödüller... [dateline] => 1680372883 [message] => [i=s] Edited by Acemi Amigurumi at 2023-4-2 02:21 [/i] Merhaba ... Uygulamada bir sürü aksaklıklar yaşıyorum. Özellikle Youtube video izlemelerdeki ödüller hesaba aktarılmıyor. Örneğin bu haftaki youtube videosundaki kod girişimde kazanmam gereken ödül 500 altın görünüyor ancak bir türlü alamıyorum. Ayrıca bugün benim doğum günüm ve siz bana 2,000 coins hediye yolladığınızı belirten bir mesaj geldi. Epostama gidip onayladım ve ödülümü almak için sisteme giriş yaptım fakat o 2,000 coins doğum günü hediyem de hesabıma gelmedi. Ayrıca yine tamamlayamadığım görevlerden biri Google Play üzerindeki uyulamanızı yüklemek. Yüklemeyi yapıyorum ancak buradaki tarayıcıdan girdiğim kullanıcı hesabımı ve şifremi kabul etmiyor. sisteme uygulama üzerinden giriş sağlanamıyor. Bu çok uzun zamandır böyle. Kısacası uygulamanız çalışmıyor . Bunu da ya düzeltin ya da bu görevi kaldırın. Lütfen bu arızayı düzeltin. Teşekkürler. [useip] => 176.88.120.45 [port] => 40698 [invisible] => 0 [anonymous] => 1 [usesig] => 0 [htmlon] => 0 [bbcodeoff] => 0 [smileyoff] => -1 [parseurloff] => 0 [attachment] => 0 [rate] => 0 [ratetimes] => 0 [status] => 0 [tags] => [comment] => 1 [replycredit] => 0 [position] => 1 ) [2] => Array ( [pid] => 39646333 [fid] => 319 [tid] => 572142 [first] => 0 [author] => Turquoise [authorid] => 10796 [subject] => [dateline] => 1680398389 [message] => Merhaba Acemi Amigurumi ; 1. Reward butonu aktif ancak bastığınız halde ödülüzü alamıyorsanız sayfayı yenilemeyi deneyin ve sürekli "reward " tuşuna basın 1-2 kere benimde başıma geldi ... Ancak 2-3 dakika önce bu ödülü denedim ve 500 altın parayı alabildim ... Yani şu anda herhangi bir sorun yok 2. 2000 doğum günü hediyeniz hesabınıza geçmiş [attach]1752225[/attach] 3. Uygulamayı nasıl indirdiniz bilmiyorum çünkü öyle bir uygulama kalmadı ... tasarımcılar tarafından engellendik... Bu tarz görevlerin siteden kaldırılabilmesi bazen zaman alabiliyor ... Sonuçta teknik olarak sitenin yeni yazılım yüklemesi ve bir sonra ki sürümde temizlenmesi gerekiyor .... Yeni sürümün ne zaman olacağını bilmiyoruz Ama asıl bu sitede en iyi para kazanma yolları sadece bu görevleri tamamlamak değil - Postalara cevap yazmak (her bir cevap + 10 Altın para) - Kendi yaptığınız el işlerini (diary) bölümünde yüklemek (her bir posta +20 Altın para) - Sitede olmayan yeni bir model yayınlamak (her bir posta +20 Altınpara + üstüne eklediğiniz ücret(her bir indirmede bu ücret sizin hesabınıza yansır) - Saatlik görevler her saat başı +33 altın para kazanırsınız Umarım yardımcı olmuştur Sevgiler [useip] => 24.133.126.131 [port] => 37954 [invisible] => 0 [anonymous] => 0 [usesig] => 1 [htmlon] => 0 [bbcodeoff] => 0 [smileyoff] => -1 [parseurloff] => 0 [attachment] => 2 [rate] => 0 [ratetimes] => 0 [status] => 0 [tags] => 0 [comment] => 0 [replycredit] => 0 [position] => 2 ) [3] => Array ( [pid] => 39656268 [fid] => 319 [tid] => 572142 [first] => 0 [author] => Acemi Amigurumi [authorid] => 285044 [subject] => [dateline] => 1680439615 [message] => Çoooook çok teşekkürler Hızır gibi yetiştiniz yine :)) Selam ve sevgiler... [useip] => 176.88.120.45 [port] => 41520 [invisible] => 0 [anonymous] => 0 [usesig] => 1 [htmlon] => 0 [bbcodeoff] => -1 [smileyoff] => 0 [parseurloff] => 0 [attachment] => 0 [rate] => 0 [ratetimes] => 0 [status] => 0 [tags] => 0 [comment] => 0 [replycredit] => 0 [position] => 3 ) ) Görevler ve Ödüller...-Cant Download attachment (and reply)-Recycled-Checked-PinDIY.com - Powered by Discuz! Archiver

Anonymous Publish time 2023-4-2 02:14

Görevler ve Ödüller...

Edited by Acemi Amigurumi at 2023-4-2 02:21

Merhaba ...
Uygulamada bir sürü aksaklıklar yaşıyorum. Özellikle Youtube video izlemelerdeki ödüller hesaba aktarılmıyor. Örneğin bu haftaki youtube videosundaki kod girişimde kazanmam gereken ödül 500 altın görünüyor ancak bir türlü alamıyorum. Ayrıca bugün benim doğum günüm ve siz bana 2,000 coins hediye yolladığınızı belirten bir mesaj geldi. Epostama gidip onayladım ve ödülümü almak için sisteme giriş yaptım fakat o 2,000 coins doğum günü hediyem de hesabıma gelmedi. Ayrıca yine tamamlayamadığım görevlerden biri Google Play üzerindeki uyulamanızı yüklemek. Yüklemeyi yapıyorum ancak buradaki tarayıcıdan girdiğim kullanıcı hesabımı ve şifremi kabul etmiyor. sisteme uygulama üzerinden giriş sağlanamıyor. Bu çok uzun zamandır böyle. Kısacası uygulamanız çalışmıyor . Bunu da ya düzeltin ya da bu görevi kaldırın.

Lütfen bu arızayı düzeltin. Teşekkürler.

Turquoise Publish time 2023-4-2 09:19

Merhaba Acemi Amigurumi ;

1. Reward butonu aktif ancak bastığınız halde ödülüzü alamıyorsanız sayfayı yenilemeyi deneyin ve sürekli "reward " tuşuna basın 1-2 kere benimde başıma geldi ... Ancak 2-3 dakika önce bu ödülü denedim ve 500 altın parayı alabildim ... Yani şu anda herhangi bir sorun yok

2. 2000 doğum günü hediyeniz hesabınıza geçmiş

3. Uygulamayı nasıl indirdiniz bilmiyorum çünkü öyle bir uygulama kalmadı ... tasarımcılar tarafından engellendik... Bu tarz görevlerin siteden kaldırılabilmesi bazen zaman alabiliyor ... Sonuçta teknik olarak sitenin yeni yazılım yüklemesi ve bir sonra ki sürümde temizlenmesi gerekiyor .... Yeni sürümün ne zaman olacağını bilmiyoruz

Ama asıl bu sitede en iyi para kazanma yolları sadece bu görevleri tamamlamak değil

- Postalara cevap yazmak (her bir cevap + 10 Altın para)
- Kendi yaptığınız el işlerini (diary) bölümünde yüklemek (her bir posta +20 Altın para)
- Sitede olmayan yeni bir model yayınlamak (her bir posta +20 Altınpara+ üstüne eklediğiniz ücret(her bir indirmede bu ücret sizin hesabınıza yansır)
- Saatlik görevlerher saat başı +33 altın para kazanırsınız

Umarım yardımcı olmuştur
Sevgiler

Acemi Amigurumi Publish time 2023-4-2 20:46

Çoooook çok teşekkürler Hızır gibi yetiştiniz yine :)) Selam ve sevgiler...
Pages: [1]
View full version: Görevler ve Ödüller...