Gurumiler Dünyası - Şifanur Uzun - Mint doll
Edited by woolfan at 2023-2-23 06:21static/image/common/user_online.gif Cocolin static/image/common/clock.gif 2023-5-21 15:11
Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit.......
Bu kişi, benim adım ve İnstagram hesabımı kullanarak,dolandırıcılık yapıyor. hem benim adımı, hesabımı kullanarak hem de açıklanmış açıklamaları, benmişim gibi satarak suç işliyor. Lütfen itmeyin.
Suçun ortak olmaması için lütfen şikayette bulununuz. static/image/common/user_online.gif ddp static/image/common/clock.gif 2023-9-8 19:22
Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit...0908
Bu kişi, benim adım ve İnstagram hesabımı kullanarak,dolandırıcılık yapıyor. hem benim adımı, hesabımı kullanarak hem de açıklanmış açıklamaları, benmişim gibi satarak suç işliyor. Lütfen itmeyin.
Suçun ortak olmaması için lütfen şikayette bulununuz.
static/image/common/user_online.gif adyvivi static/image/common/clock.gif 2023-2-23 08:29
Gracias por compartir este patrón
Bu kişi, benim adım ve İnstagram hesabımı kullanarak,dolandırıcılık yapıyor. Kendi adımı bile, bu siteye girerken kullanamadım , o kadar sahtekarlık içindedir. Hem benim adımı, hesabımı kullanarak hem de ücretli tasarımlarımın tariflerini ve hatta bütün ürün fotoğraflarımı kullanarak, benmişim gibi satarak suç işliyor.
satış mağazam, etsy'dedir.
Suçun ortak olmaması için lütfen şikayette bulununuz.
static/image/common/user_online.gif Belfegor static/image/common/clock.gif 2023-2-23 08:31
Very nice
Bu kişi, benim adım ve İnstagram hesabımı kullanarak,dolandırıcılık yapıyor. Kendi adımı bile, bu siteye girerken kullanamadım , o kadar sahtekarlık içindedir. Hem benim adımı, hesabımı kullanarak hem de ücretli tasarımlarımın tariflerini ve hatta bütün ürün fotoğraflarımı kullanarak, benmişim gibi satarak suç işliyor.
Suçun ortak olmaması için lütfen şikayette bulununuz. Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit.... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thankyouverymuchforsharing thisgreatpatternloveitloveitloveit..... Thank You for Sharing ✿¸.•*¨`*•..¸✿ Thanks so much! ✿¸.•*¨`*•..¸✿ Muito obrigada pela partilha Hermoso muchas gracias por compartir Thanks so much for sharing. Thank you very much! Gracias por compartir este patrón Gracias por compartir este patrón Very nice :)