Storykeep" A Stitch on Time Mother"
75x213 xxxx, 85 colors, extremely cross countrystatic/image/common/user_online.gif mephala87 static/image/common/clock.gif 2018-12-13 16:33
Zaraz, ktoś z Polski?Hej, hej! Bardzo fajny wzór, lubię taki odcienie jesieni. Masz ciekawy s ...
Tak się ułożyły kolory we wzorze. Pierwszy był kolor o najmniejszej ilości xxxx, a zostało mi jeszcze 5 kolorów o największej ilości x. Poukładałam sobie wg wykazudołączonego do wzoru. Tkanina Murano 32 ct, jedna nitka oryginalnej dmc, pełny krzyżyk Edited by mephala87 at 2018-12-13 17:34
Zaraz, ktoś z Polski? :D Hej, hej! Bardzo fajny wzór, lubię taki odcienie jesieni. Masz ciekawy sposób z wyszywaniem: w pierwszej kolejności postacie, później tła. Podoba mi się. I jaka gęsta ta kanwa/płótno, dobra robota: ) Pozdrawiam! static/image/common/user_online.gif AGAR static/image/common/clock.gif 2018-12-11 21:31
Widać postępy, zakładka coraz piękniejszaTylko jak rozgryzłaś dodawanie zdjęć, bo ja nie ...
Metodą prób i błędów ;-) Klikaj we wszystko aż w końcu Cię gdzieś puści ;P It's very beautiful! Lot of work, perfect stitching! I'm sure the outcome will be amazing! Would love to see it! Keep up the good work! :loveliness: Widać postępy, zakładka coraz piękniejsza :) Tylko jak rozgryzłaś dodawanie zdjęć, bo ja nie ogarniam :'( Very nice ¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*• Good job, well done •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸ Very Beautiful& Nice work. Thanks for sharing. Very lovely! Excellent progress! Me encanta gracias por compartir tu trabajo its so beautiful, very nice work, well done :loveliness: static/image/common/user_online.gif molina static/image/common/clock.gif 2018-12-9 13:02
its so beautiful, very nice work, well done
Thank you Muy bonito ! Очень красиво! very nice :) very nice:loveliness::loveliness::loveliness: Very nice !