Bag to keep my underwear patchwork- Bolsa para guardar ropa interior
Bag to keep my underwear - Bolsa para guardar ropa interiorThis bag is very useful when travelling, you can keep your underwear or whatever you might want... My mother just made one for me and one for my brother in blue colour and men´s underwear as patchwork. So cute!
Bolsita para guardar lo que quieras (normalmente ropa interior) sobre todo en los viajes. Esta bolsa la hizo ahora mi madre y nos regaló una a mi y otraa mi hermano en azul y hecha de patchwork con ropa interior masculina.
Very nice quelle bionne idée , c'est magnifique et en plus très utile ¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*• Bravo, well done •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸ Very nice Very nice Me encanta, te ha quedado muy lindo, y bien.enhorabuena Lovely work, great work from mum! Thank you for showing. Thank you very much for sharing your wonderful work!
Very beautiful! Thank you very much for sharing!
Thank you for sharing your Lovely work Useful thing! Very elegant and beautiful! Muy bonito bolso Muy bonita :loveliness::loveliness::loveliness: Muy bonita :loveliness::loveliness::loveliness: Muy bonita :loveliness::loveliness::loveliness: Muy bonita :loveliness::loveliness::loveliness: Muy bonita :loveliness::loveliness::loveliness: Muy bonita !!! :loveliness: Muy linda Diana!!!