Works by Zsuzsmo
Nem tudok angolul, amit írok azt web fordítófordítja. Ha hibás elnézést érte.Ez volt a legelső munkám. A páromnak készült karácsonyra
I do not can in English, which I write, it web a translator translates it. If wrong indulgence for him.
This was my primary work. Prepared for Christmas for my pair
Very interesting, good contribution. Thank you for sharing ¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*• Bravo, well done •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸ very nice Very nice work! Thank you very much for sharing! Very nice !Thank you for sharing ! You have good works here! Keep sharing with us. Very nice! Wow! is beautiful! I love the silk thread
Очень хорошо! Спасибо, что поделились! Very nice Thank you for sharing Ezutánkarácsonyra készülődvén, családom nőnemű tagjai kaptakegy - egy szalagot,illetve bannert. Sajnos nincs meg mindnek a fotója
Preparing for Christmas then, my family's female members got a band,concerninga banner. Is not unfortunately the photo of all of them
Volt egy aminek a mintáját én rajzoltam meg.
I had one the sample of which I sketched.
Kis időtöltésként:
As a little pastime:
Fantával készítettünk édesanyánknak egy képet anyák napjára,és az unokaöcsénknek a hármat karácsonyra
Fantával we put a picture on for our mother onto mothers' day, and our nephewthe three onto Christmas
TRANSLATE AZ ANGOL HUGARIAN,Köszönjük, hogy nagy erőfeszítéseket.....
I use google to translate my Engish into Hugarian, Thanks for your great effort. Ezután a nővérem kért egy MP-t . Nagyon Nagyon
szeretem a tervezését
Then my sister single MP asked . I like his planning very very much
Nagyon szeretem az árnyképeket. Egyik kedvencem RenatoParolin. Most lett kész a napokban. Még meleg :)
I like the silhouettes very much. One are my favourites on Renato Paroli. Hewas ready now in the days. Yet warmth :)
Próbálkozás csak
Attempt only
A francba :D Nem enged ratingolni, mert kis tökmag vagyok :D
Nagyon jó lett az RP-d, végre kész van :D A retro változatlanul tetszik.