Metryczka ramka :) dla mojego malutkiego przyjaciela
Edited by anniekins at 2014-11-11 21:13Wyhaftowałam metryczkę już jaki czas temu ,dla mojego malutkiego przyjaciela ważącego 920 gram i 33 cm długiego :)Bardzo walczył o swoje życie,wiele przeszedł.Teraz już wszystko z nim ok,rosnie zdrowo,i jest uroczy :) dzielny mały smyk :)
Embroidered pedigree already how long ago, for my tiny friend weighs 920 grams and 33 cm long We fought for their lives, many przeszedł.Teraz everything ok with it, it grows healthily, and it is a brave little cute kid
Sorry for mistakes, do not know English, and using either a Google translation
Very nice ! Thankyouforsharing !
Very nice !Thank youfor sharing !
Elle est bien jolie cette petite broderie, pour ce beau bébé. very nice Such a cute designs) Wonderful finishes! Thanks)) Wishing all the best to the tiny kid. God bless! wonderful work, enjoy it!! Thank you for showing! Very beautiful work! Thank you very much! Oooh, lovely finish! Looks fabulous! LouAnna odpowiada, dnia 2013-10-15 20:16 static/image/common/back.gif
Oooh, lovely finish! Looks fabulous!
Dziękuję pięknie :):):) Lovely work!! Beautiful!!! cerdeirocas odpowiada, dnia 2013-10-15 20:29 static/image/common/back.gif
Lovely work!!
Pięknie :loveliness: dziękuję za ocenę AnnikaGBG odpowiada, dnia 2013-10-15 20:30 static/image/common/back.gif
Beautiful!!!
Bardzo dziękuję :loveliness: za ocenę :) Bardzo fajna metryczka. Ladne, rowne krzyzyki. :) First your English is fine :)Your piece is absolutely beautiful!I am so glad to here everything is now all good with the little one :)
Pierwszy Twój angielski jest w porządku :) Twój kawałek jest absolutnie piękna! Jestem tak zadowolony, że tutaj wszystko jest teraz wszystko dobrze z małym jednym :)
Piękna metryczka. A Mały zuch. :)